Igre dobre volje

   V četrtek, 26. 5. 2011, so v dvorani Leona Štuklja v Novem mestu potekale 33. igre dobre volje, ki se jih je udeležilo kar osem ekip iz vse Slovenije. Organizator iger je bila letos naša šola.

 

    Seveda smo se nanje zavzeto pripravljali tudi domski učenci. Za to priložost smo sami sestavili pesem, s katero smo se predstavili v kulturnem programu na začetku iger. Tudi ostale ekipe so predstavile zelo zanimive plesne in pevske točke.

 

     Z  ekipami iz ostalih slovenskih mest smo se pomerili v petih igrah: lovili smo ribe, obešali perilo, skakali kot Tarzan, oblačili smešna oblačila in na koncu sestavili čudovito “hudo” mravljico. Ker smo se vsi trudili po svojih najboljših močeh, smo bili na koncu vsi zmagovalci in tako dosegli prvo mesto.

 

igre_dobre_volje_2011_1076  igre_dobre_volje_2011_1086  igre_dobre_volje_2011_1100

    Posebna gostja letošnjih Iger dobre volje je bila jadralka Klara Maučec, ki nam je na koncu podelila kape in svoj poster ter se fotografirala z vsako ekipo posebej. Učenka domače ekipe Špela Kocjan se ji je lepo zahvalila za njen čas, ki ga je preživela z nami, saj vsi vemo, da vrhunski športniki nikoli ne počivajo.

igre_dobre_volje_2011_1173  igre_dobre_volje_2011_1154

     Na koncu smo se hladili s sladoledom in imeli izvrstno zabavo s plesom. Bilo nam je zelo všeč, saj smo polni lepih vtisov o tem dogodku klepetali vse do večernih ur.

(Skupno 26 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2010 - 2011, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.