OBVESTILO

Dragi naši učenci in starši!

Šola je od 16. marca do nadaljnjega zaprta, ker bomo s tem ukrepom omejili širjenje virusa in poskrbeli za ohranjanje zdravja. Vendar pa to niso počitnice, niti za učitelje niti za učence! Seveda moramo najprej poskrbeti za svoje zdravje in se prilagoditi novemu načini življenja, potem pa prilagoditi življenje novim razmeram.

Od ponedeljka, 23. 3. 2020 dalje, bomo izvajali »učenje na daljavo«. Več informacij ste že oziroma še boste dobili od razrednikov in šolske svetovalne službe.

Napotke in nasvete v zvezi s poukom boste dobili s klikom na zgornji prispevek z naslovom POUK NA DALJAVO, ki je ZAŠČITEN Z GESLOM. Znotraj prispevka je sličica – nanjo kliknite in boste vstopili v našo novo spletno stran. Geslo so vam nekateri učitelji že posredovali. Če slučajno gesla niste še dobili, kontaktirajte razrednika vašega otroka.

Učitelji bodo veseli vašega odziva, vprašanj, tako da jim pišite na njihove e-naslove, ki so napisani poleg navodil za delo. Dosegljivi bodo od vsak dan od ponedeljka do petka,
od 8. do 16. ure.
V primeru vprašanj pa v tem času lahko pokličete tudi telefonsko številko 070 – 778 – 757. 

Dragi starši, prosimo vas, da svoje otroke v teh izrednih razmerah spodbujate in aktivno sodelujete pri šolskem delu, da se z otroki pogovarjate, z njimi raziskujete, berete in jih vključujete v pomoč pri gospodinjskih delih.  Ko greste na svež zrak, bodite pozorni, da se pri tem ne družite z ostalimi osebami.

Dragi učenci, v razmerah, ki prepovedujejo druženje, za stike izkoristite elektronske naprave in družabna omrežja, vendar pa jih uporabljajte previdno! Ne pozabite tudi pomagati staršem pri delu.

To obdobje za nikogar ni lahko. Na spremenjen način življenja in takšne ukrepe nismo bili pripravljeni in se nanje šele prilagajamo. Kar nam je bilo še včeraj samoumevno, nam danes ni več dosegljivo. Zato se vsi skupaj potrudimo, da ta čas preživimo čim bolj mirno in se čim prej vrnemo v šolske klopi in s tem v normalno življenje!

Ravnateljica Vida Marolt

 

(Skupno 210 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2019 - 2020, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.