ZAKLJUČNA PRIREDITEV

V četrtek, 22. junija, smo se zbrali v jedilnici šole in s kratko proslavo obeležili prihajajoči dan državnosti. Učenci so pod vodstvom mentorice Darinke pripravili zanimiv in bogat kulturni program, Kettko in učiteljica Barbara pa sta ga povezovala. Ob tej priložnosti smo podelili priznanja in nagrade učencem, ki so se izkazali na športnih in tehničnih tekmovanjih, v branju za eko bralno značko ter v Veseli šoli. Razglasili smo tudi vzorne učence razredov in vzorni učenki šole, letos sta to postali Lana Jaklič in Veronika Dremelj.
Ob koncu prireditve smo se poslovili od naših sodelavk Andreje Krese, Veronike Luzar in Marjete Rožič, ki odhajajo v pokoj. Vsaka je na svoj način pustila pečat na šoli in pogrešali jih bomo.
Gospa ravnateljica nam je zaželela lepe počitnice, zbor je odpel sončno pesem in odpravili smo se novim dogodivščinam naproti … Nasvidenje jeseni!

(Skupno 226 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2022 - 2023, Dogaja se, Eko bralna značka, Knjižnica, Knjižnične novice. Zaznamek za trajno povezavo.