NATEČAJ ZA LEPŠO ŠOLO 2023

Naša šola se je priključila projektu » Za lepšo šolo«, ki ga izvaja družba HIŠA idej d.o.o., za družbo MERKUR trgovina d.o.o., ki je donator projekta. V okviru projekta sodelujemo na foto natečaju na temo Polepšajmo okolico šole/Okrasne rastline za slovenske šole. 

Namen projekta je vzpodbuditi osnovnošolske otroke, da zaupajo svojemu ustvarjalnemu duhu, prebudijo vrtnarja v sebi na področju, ki jim je najbližje, in na ta način, s pomočjo mentorjev, izboljšajo šolsko okolje, v katerem nabirajo znanje in izkušnje.

Na natečaj smo poslali 3 fotografije, ki so se uvrstile v glasovalni izbor. Glasovanje že poteka. Glasujete lahko tudi vi, in sicer na povezavi: Okrasne rastline natečaj – Za lepšo šolo (zalepsosolo.si) do 09.05.2023 (do polnoči).

Lepo vabljeni h glasovanju za naše fotografije, saj nam s tem pomagate, da osvojimo več sadik. Prva nagrada za fotografijo z največ glasovi (všečki) je 100 sadik. Polepšajmo našo šolo s skupnimi močmi!

Novica z razglasitvijo 3 fotografij z največ glasovi bo objavljena, 10.5. 2023, tekom dneva. Objavljena bo na spletni strani www.zalepsosolo.si.

Sestavila in zapisala: Nataša Jakše, mentorica natečaja

(Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2022 - 2023, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.