PROJEKTNI TEDEN 7. R – 1. DAN

Končno smo ga dočakali – ponedeljek – in  začeli naš projektni teden. Po končanem pouku smo vsi navdušeni poprijeli za kovčke in se odpravili nadstropje višje, v sobe. Postlali smo postelje, se razpakirali in poimenovali sobe, kjer bomo preživeli cel teden.

Ker nam jo je vreme rahlo zagodlo, smo prilagodili dejavnosti vremenu primerno. Svoje veščine smo urili v tehnični delavnici, kjer smo si pripravili material, merili, žagali, brusili in na koncu, kot se spodobi, za sabo še pospravili. Kaj ustvarjamo, pa boste izvedeli zadnji dan 🙂 .

Pri nas prisegamo na zdrav življenjski slog, zato brez gibanja in potenja ni šlo. Kljub temu, da nas je malo, smo se popolnoma vživeli v elementarno igro mini hokeja in se pošteno preznojili.

Utrujeni po napornem dnevu smo komaj dočakali večerjo – slastne hamburgerje. Ko pa smo bili vsi stuširani, smo še malo zaplesali ob glasbi in se skupaj nasmejali. Sledi nočni počitek, s katerim si bomo napolnili baterije za naslednji dan, da bomo šli lahko novim dogodivščinam naproti.

Prvi dan je uspešno za nami, slišimo se zopet jutri 🙂

 

(Skupno 169 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2020 - 2021, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.