PROJEKTNI TEDEN 6.B: ZDRAVI ZMOREMO VSE – 4. DAN

Tako. Za nami je še zadnji dan našega projektnega tedna. Kako smo se imeli, sprašujete? Super! V začetku tedna smo imeli malo težav s spanjem v šoli, potem smo pa ugotovili, da je to FULL COOL (noro dobro). Resda nismo imeli svojih staršev zraven, ampak so bili naši učitelji zelo dober nadomestek. Kadar smo potrebovali tolažbo, so nas sprejeli pod svoje perutničke, nas tolažili in pomagali pri ljubezenskih ter najstniških težavah.

»Kako je bilo pa danes? Kaj, kako je bilo? Itak, da je bilo super! Kaj smo delali? Pa joj, moramo res vse povedati? Aja, še kaj smo jedli, pa če smo bili kaj lačni? Dajte no! Ste radovedni!«

Današnji dan pa kot vsak drugi. Bujenje, čeprav malce pozno. Sploh ne vemo, zakaj nas je učitelj zbudil malce kasneje! Ha, ha, zaspal je, zaspal! In potem bi on, da mi  kar poletimo in se hitro uredimo. Ooo, dragi naš učitelj, kar počasi. Bo pa pouk počakal na nas. In  res. V miru smo se umili, oblekli, pospravili sobe in se pripravili za zajtrk. Kot vsak dan je sledil pouk, z vmesno malico in kosilom ter počitkom pred našimi delavnicami.

Danes smo dokončali naše TIČKE na vejici in podlagi. Kako lepi izdelki so nastali. Pa saj si jih boste itak ogledali v naši galeriji. Potem smo si praznili naše baterije v telovadnici z lovljenjem, igri Med dvema ognjema ter štafetnimi igrami. Joj, čisto mokri smo bili! Nato smo se morali malo umiriti, narediti analizo dneva in se pripraviti za večerjo. Danes smo kar sami pekli palačinke. Noro! Seveda pod nadzorom učiteljev. Mmm, kako so bile slastne! S polnimi trebuščki in posladkani z marmelado ter čokoladno kremo smo se odpravili na urejanje pred spanjem.

Tale zadnji dan, pred odhodom domov, je bil kar naporen. Mislimo, da bomo kar popadali v postelje in zaspali! Ampak, risanka pred spanjem pa mora biti.

Dragi starši, upamo, da ne boste danes preveč žalostni, ker jutri prihajamo domov. Mi bi še ostali tukaj, ampak, če odkrito povemo, vas pa tudi pogrešamo. Pred nami je cel vikend, da vam povemo naše dogodivščine in da se stiskamo z vami. Saj bomo drugič še z veseljem ostali za kakšen teden v šoli ali šoli v naravi.

Danes si še spočijte, kajti jutri prihajajo domov VIHARJII!

Nočka

(Skupno 218 obiskov, današnjih obiskov 2)
Ta vnos je bil objavljen v 2020 - 2021, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.