PROJEKTNI TEDEN MOJ KRAJ – 3.DAN

Za nami je že tretji dan spoznavanja našega kraja. Ker nam vreme danes ni bilo preveč naklonjeno, smo morali malo prilagoditi naše načrte.  Dokler je bilo še vedro, smo se odpravili na sprehod do Irče vasi, kjer so nas ob Krki prijazno pozdravile tri račke. Seveda smo se morali fotografirati z njimi 🙂 Ob poti smo si ogledali še kamnite umetnije naših ustvarjalcev in odkorakali nazaj proti šoli.

Izkoristili smo prazno telovadnico in se preizkusili v vožnji z vozički in si postavili čisto pravi poligon. Kakšno veselje! Seveda nam je šlo premagovanje ovir odlično od rok.

Ker smo včeraj v muzeju občudovali situle in nakit, smo se odločili, da se danes tudi sami preizkusimo v izdelovanju le-teh. Ugotovili smo, da smo kar spretni in ustvarjalni in tako so nastale čudovite situle, ogrlice in zapestnice, ki jih bomo z veseljem nosili.

Za večerjo smo si nato skuhali hrenovke in pripravili slastne hot-doge. Njami… In tako smo zaključili tudi današnji dan. Jutri nas čaka še zadnji dan našega projektnega tedna. Le kaj lepega bomo počeli?

 

(Skupno 140 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2020 - 2021, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.