Projektni teden: ODKRIVAMO IN RAZVIJAMO TALENTE – 2. dan

Za nami je popoln dan!  Začeli smo ga v glasbeni učilnici z našo glasbeno gostjo, pevko Špelo Cesar. Špela je nova učiteljica na naši šoli, pa tudi odlična pevka popularne glasbe, pripadnica novega vala novomeških glasbenikov, ki osvajajo Slovenijo. Razveselila nas je s svojimi pesmimi, skupaj z njo pa smo zapeli tudi nekaj slovenskih hitov in zimzelenih popevk (Bog ne daj, da bi crknil televizor, Dan ljubezni…).

Polni navdiha in veselja do glasbe smo se lotili dela v naših delavnicah. Do malice smo še naprej pilili korake, besedila in glasbene točke za nastop na zaključnem koncertu. Po malici pa smo izkoristili prelep sončen dan in se sprehodili do bližnje slaščičarne, kjer smo si privoščili sladoled.

Ker se moramo še veliko naučiti, smo tudi pred večerjo ustvarjali in vadili za naše nastope. Po večerji pa nas je, kot vsako leto, razveselil na bivši spremljevalec gibalno oviranih otrok, Matic Novak. V telovadnici se je z učenci pomeril v malem nogometu. Dobro razgibani, pa tudi prijetno utrujeni, smo se le še stuširali in sladko zaspali.

(Skupno 305 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2019 - 2020, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.