ZOPET SMO JAHALI V ČEŠČI VASI

V sredo, 14. 6. 2017, smo se učenci in spremljevalci oddelkov PPVI, ponovno udeležili že tradicionalnega jahanja v Češči vasi, v Konjeniško jahalnem centru družine Grubačević. S pomočjo naših prijateljev in podpornikov iz Krke, ki so nam omogočili vožnjo z avtobusom in jahanje konj, smo preživeli športno aktiven in lep dan. Tokrat smo jahali že drugič v letošnjem šolskem letu.

Po prihodu v Češčo vas, smo najprej dobro pomalicali. Potem smo malo počivali, se poigrali ter skakali na trampolinu.  Kmalu sta prišli Mica in Luna. Dve kobili, ki smo ju kasneje jahali.  V času, ko so drugi jahali, smo ostali občudovali  lepote narave ter lepote štirinožnih lepotcev v hlevu. Vmes smo se tudi pogovarjali, se fotografirali, skakali na trampolinu ter se žogali. Učiteljica Nuša nas je pocrkljala tudi s piškotki in kavico. Pred odhodom smo za seboj vse pospravili.

Čas je neizbežno tekel in zopet smo morali na avtobus ter proti šoli. Polni energije in veseli smo se vrnili v šolo. Utrinke smo ujeli v fotografije, ki si jih lahko ogledate v galeriji.

Sestavila in zapisala: Nataša Jakše

 

(Skupno 131 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2016 - 2017, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.