ŠOLA V NARAVI – OSILNICA, 5. DAN

5. dan, 26. 5. 2017

Danes se dan ni začel tako kot ostali v tem tednu. Učenci so se zbudili prej, vznemirjeni zaradi odhoda domov. Pospravljali so sobe in zlagali stvari v potovalke, da se je kar kadilo. Nekateri so že komaj čakali, da gredo domov, drugi pa smo tako uživali teh nekaj dni v novih dogodivščinah, da nam je bilo žal, ker je teden (pre)hitro minil.

Po zajtrku smo imeli podelitev priznanj za opravljen plavalni tečaj. Nekateri so si priplavali morske konjičke in delfinčke za opravljen začetni nivo plavanja, nekaj učencev pa je bilo že tako dobrih plavalcev, da so si priplavali bronastega delfinčka.

Imeli smo nekaj časa za dejavnosti po lastnem izboru ter za nakup spominkov, ki so bili tako zanimivi, da smo porabili kar precej časa. Zelo hitro je dopoldan minil, ko smo se, s polnimi trebuhi slastnega kosila, poslovili ter se podali na pot domov.

Preden pa smo zares odšli, smo se s simboličnimi darilci zahvalili lastnikoma hotela Kovač ter njihovi natakarici, ki nam je pridno polnila želodčke. Vsi so bili do nas zelo prijazni in ustrežljivi, tako da smo se pri Kovačevih počutili kot doma!

 

(Skupno 134 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2016 - 2017, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.