SKUPAJ V PLANICO

V četrtek, 23.3.2017, smo se v zgodnjih jutranjih urah pod pokroviteljstvom našega dolgoletnega sponzorja, podjetja Krka d. o. o., z avtobusom odpeljali proti Planici. Bili smo polni pričakovanj in upanja, da bomo videli dolge polete najboljših smučarskih skakalcev.

Okrog osme ure smo se udobno namestili na bližnjo tribuno za navijače, s katere smo imeli res odličen razgled nad dogajanjem. Iz naših nahrbtnikov smo potegnili navijaške pripomočke in slovenske zastavice ter z glasnim vzklikanjem spodbujali pogumne skakalce, še posebej pa naše slovenske orle. Nad poletom vsakega od njih smo bili navdušeni, kar smo pozdravljali z bučnim aplavzom in vzkliki. Niti opazili nismo, da vmes kar precej dežuje. Po ogledu treningov in kvalifikacij smo se preoblekli v suha oblačila, pojedli malico ter se polni prijetnih vtisov odpravili proti Novemu mestu. Vmes smo se ustavili še v Ivančni Gorici, kjer so nam v gostilni Krjavelj pripravili okusne pice.

V Novem mestu so nas počakali naši starši, katerim smo z zadovoljstvom hiteli pripovedovati o prekrasnem dnevu. Krki d.o.o. pa se ponovno iskreno zahvaljujemo, da nam je omogočila prijetno doživetje v dolini pod Poncami.

Helena Prosen Zupančič

 

(Skupno 44 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2016 - 2017, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.