OBISK UČENCEV IZ ŽALCA

   Na naši šoli smo gostili učence in učiteljici II. osnovne šole iz Žalca. Pri nas so v okviru šole v naravi bivali v času od 14. 12. do 16. 12. 2016. Spali so v prostorih nekdanjega internata. V tem času so se spoznali in družili z našimi učenci 5./6. stopnje PP skozi zanimive dejavnosti.

   V sredo so k nam prišli okrog 11. ure. Najprej so se namestili po sobah in si pospravili stvari. Do kosila so preživeli čas v spoznavanju in druženju. Tako so naši učenci spoznali Veroniko, Urško, Andraža, Bojana, Žigo, Tonija, Gorana in Klemna ter njihovi učiteljici Nino in Kajo. V popoldanskem času so si učenci gostujoče šole ogledali naše mesto.

   Četrtek smo vsi skupaj preživeli v gospodinjski učilnici, kjer smo pripravljali pečena jabolka. Vsi učenci so pri pripravi pridno sodelovali in si med seboj pomagali. Kljub začetni zadržanosti so se ob koncu dopoldneva med sladkanjem s pripravljenimi dobrotami že sproščeno pogovarjali in zabavali. Po kosilu smo se razšli in se dogovorili, da se naslednji dan zopet vidimo in skupaj ustvarjamo. Popoldne so si gostujoči učenci popestrili z obiskom kina in sprehodom po mestu.

   Tako smo se v petek zjutraj zbrali v matični učilnici učencev 5./6. stopnje PP ter izpeljali praznično obarvane ustvarjalne delavnice, v okviru katerih smo izdelovali angelčke iz kartona ter novoletne voščilnice. Ves čas so si učenci med seboj pomagali in se sproščeno pogovarjali. Na koncu smo si izmenjali darilca z lepimi mislimi in podpisi vseh učencev v spomin na naše druženje.

Vsem nam je bilo zelo lepo in strinjali smo se, da bi bilo čudovito, če bi se še kdaj videli.

Adriana Perič

(Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2016 - 2017, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.