Ob koncu šolskega leta

 

Dragi učenci in učenke, starši, sodelavke in sodelavci!

Še malo, pa bo konec šolskega leta. Tudi letos smo bili pridni in uspešni. Trudili smo se še izboljšati pogoje za delo in otrokom poleg znanja omogočiti čim več novih doživetij. Vse to smo delali skupaj. Učenci, starši in vsi zaposleni. Pri delu z otroki je sodeloval cel kolektiv, ki je izreden, strokoven in predan.

Sedaj pa so pred nami poletne počitnice. Čakajo nas dolgi brezskrbni dnevi in čas, ko si oddahnemo in naberemo moči za novo šolsko leto. Privoščite si dolge poletne dneve, imejte se lepo in si napolnite baterije za izzive v novem šolskem letu! Pazite nase, na svojo varnost in srečno do prvega septembra, ko bomo za vas ponovno odprli šolska vrata!

Pričakujemo vas v torek, 1. septembra 2015 ob 8. uri, v šolski telovadnici. Kot vsako leto bo za zabaven uvod v novo šolsko leto poskrbel čarodej Jole Cole.

Med počitnicami bomo kot vedno doslej poskrbeli za otroke, ki so prijavljeni v počitniškem varstvu, do 17. julija in od 17. avgusta dalje.

Vmes bomo šolske prostore temeljito počistili, zunaj pa uredili nov, varnejši dostop do šole.

Učitelji začnemo s pripravami na novo šolsko leto na uvodni konferenci, ki bo v ponedeljek, 24. avgusta 2015 ob 9. uri.

Da se izognete gneči v avgustu, si lahko že med počitnicami kupite šolske potrebščine. Kaj vse boste potrebovali za nemoteno delo, lahko najdete tukaj.

Vsem želim lepe in dooooolge počitnice!

 

Vida Marolt, ravnateljica

Rezultat iskanja slik za summer holidays

(Skupno 33 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2014 - 2015, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.