Novoletna prireditev

December je najlepši čas v letu – vse je okrašeno, polno pričakovanj, izrekamo si dobre želje in se obdarujemo… Tudi na naši šoli je decembra prav posebno vzdušje, veliko je petja in smeha, krasimo šolo in razrede, izdelujemo voščilnice, pečemo piškote in druge dobrote. Najbolj pa čakamo prihod Dedka Mraza.

Letos smo se odločili, da bomo pripravili novoletno prireditev kar sami. Pod vodstvom mentorjev in vodje prireditve Darinke Pirc so se učenci predstavili z recitacijami, pesmijo in lutkovno igrico. Malo smo pomagali tudi učitelji – zapeli smo slovensko himno in skoraj ponarodelo Avsenikovo pesem »Slovenija, od kod lepote tvoje«, saj 26. decembra praznujemo dan samostojnosti in enotnosti. V lutkovni igrici pa so učenci poklicali oblake, veter in sneg, na koncu pa je v zimsko idilo prišel tudi težko pričakovani Dedek Mraz. Prišel je s košem daril, ki so mu jih pomagali nakupiti prijatelji iz Krke d.d. Vsak učenec je dobil nahrbtnik, dežnik in veliko vrečo sladkarij. Prav tako nas niso pozabili dobrotniki iz Lions kluba, za opremo multisenzorne sobe so darovali 1000€. Dedku Mrazu smo zapeli veliko pesmi in se mu zahvalili za bogata darila.

Veseli december se počasi poslavlja, že trka na vrata novo leto z novimi izzivi in priložnostmi. Naj bo zdravo in uspešno, naj vas spremljajo pozitivne misli in obdajajo dobri ljudje.

http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=187658

http://www.dolenjskilist.si/2013/12/24/108403/novice/dolenjska/Dedek_Mraz_na_OS_Dragotina_Ketteja/?cookieu=ok

                                                                                                                                                         

{phocagallery view=category|categoryid=260|

limitstart=0|limitcount=36|detail=3|displayname=0|

displaydetail=3|imageshadow=shadow1}

(Skupno 26 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2013 - 2014, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.