Športno srečanje vseh oddelkov podaljšanega bivanja in staršev

V četrtek, 30. maja 2013, smo se vsi učenci, učitelji, varuhi in spremljevalci, vseh oddelkov podaljšanega bivanja, na naši šoli, zbrali v telovadnici in kar nekaj časa preživeli skupaj. Posebej veseli smo bili, da so se nam pridružili tudi starši in to kar v lepem številu.

Po prihodu v telovadnico, smo se najprej razdelili v dve tekmovalni skupini; skupini Metuljčki in Tigrčki. Veliko je bilo tudi navijačev. Po razdelitvi v skupini, je športno- tekmovalna napetost naraščala

Učitelja Borut in Boris sta si skupaj domislila in pripravila štafetne igre, ki so bile zelo dinamične in zanimive. Veliko smeha je bilo prisotnega in seveda tudi tekmovalnega duha. Tako smo svoje spretnosti, borbenost in pripadnost svoji skupini, pokazali s hitrim tekom od ene postaje, do druge postaje, s prinašanjem in odnašanjem žoge na ustrezno mesto, ja, tudi spretnost oblačenja in slačenja športnega kombinezijona, smo pokazali, vrhunec pa smo dosegli v vlečenju vrvi. Čas je res hitro tekel in prišel je čas razglasitve rezultatov. Zmagovalci so bili res skupina Metuljčki,vendar smo bili zmagovalci vsi, saj smo vsi uživali, tekmovali, navijali, spodbujali tekmovalce.

Ob koncu sva, učiteljici Damijana in Nataša pripravili sladko, hladno presenečenje, seveda sladoled. Teknil je prav vsem, otrokom, učiteljem in staršem, kljub temu, da je bilo zunaj mrzlo in deževno. Bilo nam je lepo in upam, da se kmalu zopet snidemo.

Lepa hvala vsem staršem za obisk in udeležbo na našem srečanju. Hvala tudi vsem sodelavcem za ustvarjalnost, sodelovanje in pripravljenost pomagati.

Utrinke, z našega srečanja, si lahko ogledate na priloženih fotografijah.

                                                        Sestavila in zapisala: Nataša Oven, prof.def.,

                                                         Vodja aktiva učiteljev podaljšanega bivanja

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2012 - 2013, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.