Mravljica Mila potuje v Mlinše

V sredo 27.3.2013 smo se učenci in učitelji z mravljico Milo in predstavo Potuj z menoj odpravili na 4. republiško srečanje gledaliških skupin OŠPP, ki je potekalo v Mlinšah.

Bili smo zelo vznemirjeni, saj smo se tokrat predstavili malo drugače. Odločili smo se, da bodo vse vloge odigrali učenci, zato smo potrebovali nekaj novih igralcev. Pripravljali smo se zelo intenzivno in se zelo potrudili pri novih vlogah. Vsi igralci so se izkazali in končno smo bili pripravljeni, da še ostalim pokažemo, kakšna je naša predstava v novi preobleki.

V sredo smo se odpravili proti Mlinšam in veselo klepetali na avtobusu. Pot nam je minila hitro in že smo bili tam. Ogledali smo si predstavi dveh osnovnih šol, ki so nastopile pred nami. Uživali smo tudi v vlogi gledalcev, saj sta bili obe predstavi zanimivi,prav tako pa sta imeli lepe kostume in kulise.

Potem pa je nastopil naš trenutek. Pripravili smo kulise, se postavili na oder in začeli. Predstavo smo lepo zaigrali in se predstavili  gledalcem. Naši novi igralci so premagali svojo tremo in se vrhunsko izkazali.

Seveda, pa ni bilo še konec. Kaj pa kosilo? Ja, komaj smo čakali, da pogledamo, kaj dobrega so nam pripravili. In presenečenje… dunajski, pomfri in sladoled. To je bilo veselje!

Ko smo si napolnili trebuščke,  pa veselo na pot in proti domu. Tokrat pa smo bili že malo utrujeni in nekateri so tudi zaspali, a bolj ko smo se približevali domu, bolj živahno je postajalo. Komaj smo čakali, da poročamo, kako je bilo. Pred šolo smo se poslovili in se že veselili novih dogodivščin mravljice Mile.

Članek je objavljen tudi na Lokalno.si.

 

 

Učiteljica Jasna z učenci

 

{phocagallery view=category|categoryid=193|limitstart=0|limitcount=36|detail=2|displayname=0|displaydetail=1|

imageshadow=shadow1}

(Skupno 42 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2012 - 2013, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.