NOVOLETNA PRIREDITEV Z DEDKOM MRAZOM

Kot je na naši šoli že tradicionalno, naše učence vsako leto obišče Dedek Mraz, ki jim prinese bogata in uporabna darila. Tudi letos nas ni pozabil. Pričakali smo ga v čisto pravem prazničnem vzdušju, ki nam ga je pričaral čarodej Jani. Zabavali smo se z njegovimi čarovnijami in uživali v vlogi čarodejevih pomočnikov. Seveda pa nismo pozabili na prihod dobrega moža, ki nas vsako leto znova razveseli, zato so se učenci še posebej potrudili in priklicali Dedka Mraza. Seveda se ja klicu odzval, saj se za tako pridne otroke vedno najde kakšno darilo.

Naša darila pa ne bi bila tako lepa, če zanje ne bi poskrbeli iz Krke d.d., kjer so vsakemu učencu poklonili darilo in sicer odejo za tople zimske dni, frizbi in sladkarije. So pa v Krki d.d. obdarili tudi šolo. Sedaj bomo na šolskih prireditvah uživali v programu še bolj kot prej, saj so nam podarili stole. Seveda smo jih tudi preizkusili in na prireditvi že sedeli na njih. To pa še ni vse, saj so poskrbeli tudi za to, da nas je obiskal in zabaval čarodej Jani s svojo predstavo in že med letom poskrbeli, da je naša šola pridobila kar nekaj novih stvari.

Ker pa je dobrih mož vedno več, so nas obiskali tudi predstavniki Lions kluba Novo mesto, ki so naši šoli poklonili 1000 € za nakup računalniške opreme.

Vsem pokroviteljem se iskreno zahvaljujemo, ker vsako leto prikličejo nasmehe na obraz naših učencev. Gotovo bo zaradi dobrih namenov Dedek Mraz obiskal tudi njih!

Obiskala sta nas tudi VAŠ KANAL in RADIO KRKA.

{phocagallery view=category|categoryid=96|
limitstart=0|limitcount=20|detail=3|displayname=0|
displaydetail=1|imageshadow=shadow1}

Jasna Banovec

(Skupno 23 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2011 - 2012, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.