Z GIBANJEM DO »SONČKA« – 2. dan

Danes so se učenci preizkusili v vožnji s skiroji in kolesi. Najprej so se seznanili s pravili varne vožnje in potrebno zaščitno opremo, nato pa s skiroji pričeli vožnjo po igrišču. Težavnost vožnje se je stopnjevala, od proste vožnje, do preprostega poligona, do vijuganja, vožnje pod oviro, nadzorovanega zaviranja pred palico. Za nekatere učence je bila tovrstna vožnja s skiroji pravi izziv, saj so na skiro stopili prvič. Kljub strahu pred padcem so se odlično odrezali, premagali strah in prevozili preprosti poligon.

Večina učencev je sedla tudi na kolo in se tako že seznanila z nalogami, ki jih čakajo na poligonu za  kolesarski izpit.

Po malici smo se odpravili na pot ob potoku Težka voda, kjer so učenci pretekli mini kros. Naš »mini« kros je postal skoraj pravi kros, saj je večina uspešno pretekla cel kilometer. Sprostili smo se na igralih in si nabrali novih moči za vrnitev nazaj v šolo.

Danes so si učenci prislužili kar dva sončka, ki so ju ponosno prilepili v svoje knjižice.

Nasmehi na obrazih so bili dokaz, da so učenci uživali v vseh aktivnostih in že nestrpno pričakujejo, kaj jih čaka jutri.

(Skupno 116 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2023 - 2024, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.