NASTOP NA INKLUZIVNEM KONCERTU GLASBENI OCEAN

Akademija za glasbo v Ljubljani je v četrtek, 30. 11. 2023, v okviru mednarodnega znanstvenega simpozija  Umetnost vključevanja in združevanja skozi glasbo v svoj program uvrstila tudi GLASBENI OCEAN – inkluzivni koncert.

Koncert so oblikovali glasbeniki ter njihovi profesorji in mentorji iz Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani, Glasbenega centra Edgar Willems v Ljubljani, Waldorfske glasbene šole v Ljubljani, glasbenih šol Slovenske Konjice, Logatec in Koper, Glasbenega centra DO RE MI Bled, VDC Ajdovščina – Vipava in OŠ Dragotina Ketteja Novo mesto.

Na povabilo direktorice Glasbenega centra DO RE MI Bled Nuše Piber so se koncerta udeležili tudi učenec David z mentorico Darinko Pirc ter naš izvrstni glasbenik Marko Feguš. Skupaj s pianistom Francom Ezequielom Paezem sta nastopila s skladbo Stranger on the Shore in s svojo izvedbo navdušila strokovno občinstvo. Poleg tega je David, ki je tokrat igral na marimbo, spremljal flavtistko Emo iz VDC Ajdovščina – Vipava, zaigral pa je tudi v koncertnem dodatku, kjer se je pridružil učencema iz glasbenega centra DO RE MI.

Iskrena hvala organizatorjema koncerta Nuši Piber in Primožu Kerštanju za enkratno glasbeno doživetje.

(Skupno 42 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2023 - 2024, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.