Naša mavrična lokomotiva zbira zamaške

Na naši šoli plastične zamaške pridno zbiramo skozi celo šolsko leto. Tudi v letošnjem šolskem letu se je Osnovna šola Dragotina Ketteja Novo mesto prijavila na ustvarjalno-trajnostni natečaj Zamaškonjam 2023 podjetja Office&More. Tako smo v mesecu marcu zamaške zbirali v mavričnem vlaku, ki ga po naši avli vozi Jolly maskota. Če se komu izmed vas zamaški še kar kotalijo po stanovanju oz. vaših predalih, vljudno vabljeni, da jih prinesete in napolnite našo lokomotivo ali vagon. Zbrani zamaški bodo podarjeni društvu Vesele nogice.

Naša mavrična lokomotiva je bila izbrana med 20 finalistov izmed več kot 400 prijavljenih skupin oz. razredov na ustvarjalno – dobrodelnem natečaju.

Pet Zamaškonjamov z največ glasovi bo zmagovalcev in prejemnikov nagrad,  prejeli bodo paket likovnih potrebščin Jolly. Zato prosimo za vašo podporo in glas.

Glasovanje poteka na facebook strani Office&More do vključno torka 4. 4. 2023. Vse finaliste si lahko ogledate na tej POVEZAVI – lepo vabljeni, da oddate tudi svoj glas! Glasujete tako, da oddate svoj všeček pod fotografijo tistega Zamaškonjama, za katerega menite, da je najbolj ustvarjalen!

 

(Skupno 78 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2022 - 2023, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.