PROJEKTNI TEDEN – IGRE BREZ MEJA – 3. dan

In približal se je naš zadnji dan projektnega tedna – Igre brez meja. Zadnje sončne izdihljaje lepega vremena smo preživeli na šolskem igrišču ter si pripravili celo paleto različnih aktivnosti.

Udejstvovali smo se na različnih področjih. Postali smo pravi kolesarji in se preizkusili v spretnostno-kolesarskem poligonu. Izvajali smo številne vaje za ravnotežje, motoriko in vzdržljivost. Poleg športnih aktivnosti smo ustvarjali tudi na umetniškem področju in postali pravcati kiparji. Gradili smo gradove, skrite rove in predore iz mivke. Zgradili smo pravo srednjeveško mesto in priredili mini viteške igre.

Poleg športnih in umetniških aktivnosti smo nekaj časa namenili spominu na Toneta Pavčka. Na današnji dan bi namreč praznoval svoj rojstni dan. Tako smo prebirali njegove pesmi, likovno ustvarjali in uživali v njegovih rimah. Za konec dneva smo se poigrali z mavričnim padalom, ki nas je odpeljal v domišljijski svet. Igrali smo se različne igre ter se prepustili zabavi.

Večer je bil prav poseben. Pripravili smo si ogromne, slastne hamburgerje ter nahranili naše lačne želodčke. Otroški smeh in navdušenje je odmevalo po celi šoli. Tako smo pustili svoj pečat v šoli kot tudi v otroških spominih.

(Skupno 110 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2021 - 2022, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.