3. DEBATNO SREČANJE: »USTAVI MISEL, POVEJ NAGLAS!«

Danes so se naši učenci udeležili debatnega srečanja, ki ga je organizirala II. OŠ Žalec. Srečanje je potekalo preko aplikacije ZOOM.

V uvodu smo poslušali nagovor varuha človekovih pravic, g. Petra Svetine, v nadaljevanju pa smo prisluhnili g. Marku Puschnerju, ki nam je predaval o nevarnostih spleta. Ogledali smo si tudi dve zanimivi risanki na to temo. Z zanimanjem smo pogledali tudi kratek kulturni program, v katerega so učenci naše šole prispevali dve glasbeni točki, obe sta nastali pod mentorstvom učiteljice Darinke Pirc.

Naše debate so potekale po skupinah, vsaka o svoji temi, vse pa so bile zanimive in pestre. Anže in Urban sta sodelovala v delavnici z naslovom Kaj je potrebno za dobro prijateljstvo, prijateljstvo in ljubezen. Gašper pa je od doma sodeloval v delavnici z naslovom Nevarnosti spletnega prijateljstva.

Udeleženci vsake od delavnic so na koncu, na skupnem srečanju vseh skupin,  poročali o svojih ugotovitvah. Na našem druženju smo se imeli lepo, zato smo sklenili, da bomo z debatnimi srečanji nadaljevali tudi v prihodnje.

 

 

(Skupno 172 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2020 - 2021, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.