LETNA KONFERENCA PROJEKTA PDU IN POKAŽI, KAJ ZNAŠ

V sredo, 25. aprila, smo imeli na naši šoli letno konferenco projekta Program dodatnega usposabljanja, ki poteka že skoraj eno leto na osnovi razpisa Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport. Cilj 6-letnega projekta je dodatno usposabljanje otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami, spodbujanje enakih možnosti ter večje socialne vključenosti. Sofinancirata ga RS in EU iz Evropskega socialnega sklada.
V projektu naša šola sodeluje s partnerji iz CIRIUS Vipava, OŠ Milke Šobar Nataše Črnomelj, z Združenjem Bodi ZDRAV ter z obrtniki in podjetniki iz lokalnega okolja.
Konferenca je predstavljala zaključek dvodnevne izmenjave udeležencev, v okviru katere so si učenci in mentorji iz Črnomlja in Vipave skupaj z našimi ogledali Novo mesto, imeli organizirane delavnice ter si izmenjavali izkušnje, ki jih pridobivajo v okviru izobraževalnih modulov znotraj projekta. Konferenco projekta PDU so na zanimiv način s točkami kulturnega programa Pokaži, kaj znaš popestrili učenci sodelujočih ustanov.

Helena P. Zupančič

Oglejte si prispevke :

radioKRKA_logo_kvadrat

logoDL2

(Skupno 124 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2017 - 2018, Projekt PDU, Projekti. Zaznamek za trajno povezavo.