POKAŽI, KAJ ZNAŠ

V petek, 7. aprila, je v šolski telovadnici potekala že tradicionalna prireditev Pokaži, kaj znaš, na kateri učenci, učitelji, pa tudi različni gostje predstavijo svoje talente. Letos so se nam pridružili otroci VVO Metka, dijaki Srednje gradbene, lesne in vzgojiteljske šole ter učenci OŠ Šmihel.

V pestrem programu, ki ga je domiselno z verzi in rimami povezovala Mateja Drobnič, so se nastopajoči predstavili v kar osemnajstih točkah. Recitacije, plesi, dramski odlomki, akrobatske prvine in pesmi so napolnile telovadnico. Naši učenci, učitelji in seveda gostje so resnično pokazali, kaj znajo, in navdušili občinstvo.

Včasih preveč poudarjamo tisto, kar nam ne gre najbolje, kjer smo šibki, in kar spregledamo, koliko lepega in dobrega se skriva v nas. Zato je prireditev Pokaži, kaj znaš še toliko bolj pomembna – da se spoznavamo na drugačen način, da znamo odkrivati v sebi in drugih talente, sposobnosti, da znamo spoštovati in ceniti trud drugih.

Hvala Darinki Pirc, glavni organizatorici, da je s sodelavci pripravila tako zanimivo prireditev in omogočila učencem, da zablestijo.

Damijana Karlič

(Skupno 96 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2016 - 2017, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.