ŠOLA V ŠOLI

   No, pa smo jo pričakali. Šolo v šoli.

    Maja Bartolj, Lara Radovan, Žan Kastelic, Žan Bradač in Blaž Jarc z učiteljicama Alenko Slak in Darinko Kulovec smo se do konca tedna preselili v šolo. Bivali in spali bomo v internatu šole.

   Prvi dan je že za nami. Bil je zelo pester in zapolnjen z raznimi aktivnostmi. Prav super je bilo, da ni bilo preveč domačih nalog, saj bi nam zanje gotovo zmanjkalo časa.

   Po pouku smo si najprej ogledali sobe in se razdelili po spalnicah. Vsak se je potrudil, da si je sam postlal posteljo in zložil perilo v omaro. Pa pomagali smo si tudi med seboj. Je bilo dosti lažje. Potem  smo že hiteli v šolsko kuhinjo, kjer smo si spekli pico. Vmes smo se še malo zabavali z namiznimi igrami, ko je naenkrat zadišalo iz pečice po slastni pici. Hitro smo pojedli, pomili in pospravili posodo. Ko smo pogledali na uro, kar nismo mogli verjeti, kako hitro mineva čas. Potrebno se je bilo malo urediti, saj smo se odločili, da gremo popoldne v kino. Ogledali smo si super risanko Ragljač in Žvenko. Prijazna gospodična na blagajni nam je podarila plakat – za vsakega enega, da se bomo še doma spominjali tega dneva. Risanka je bila zanimiva in navijali smo za glavnega junaka, ki je na koncu premagal vse sovražnike.

  Kaj je s to uro?!  Gotovo je pokvarjena, ko tako hiti. Že je bil čas za večerjo. Pa saj smo bili res že lačni. Skuhali smo si hrenovke in vse pojedli. Prav dobre so bile. Večerja je minila ob veselem pogovoru. Po večerji smo se pripravili na spanje. Tuširanje in umivanje zob ni nikomur delalo težav. Ampak smeha je bilo pa za poln koš. Kar nismo se mogli umiriti. Vsi smo bili navdušeni nad potekom današnjega popoldneva, hkrati pa smo že načrtovali naslednji dan.

Kaj vse bomo doživeli jutri, pa vam kmalu sporočimo.

Lahko noč in sladke sanje.

(Skupno 56 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2015 - 2016, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.