Tradicionalni slovenski zajtrk

V petek, 18.11., smo imeli tudi na naši šoli tradicionalni slovenski zajtrk. Učenci so zajtrkovali med, maslo, črn kruh, mleko in jabolka. Vsa živila so nam darovali donatorji – slovenski proizvajalci (Žito NM, Ljubljanske mlekarne, Medex in Evrosad Krško). Pred zajtrkom so se učenci v razredih pogovorili o pomenu zajtrka, zdrave prehrane in lokalno pridelanih živil slovenskega izvora.

Ugotovili smo, da veliko učencev ne zajtrkuje in da bi bile podobne akcije dobrodošle pogosteje.

Torej, podarjeni zajtrk nam je šel v slast, kar si lahko ogledate na fotografijah.

 

{phocagallery view=category|categoryid=90|

limitstart=0|limitcount=3|detail=2|displayname=0|

displaydetail=1|imageshadow=shadow1}

(Skupno 39 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2011 - 2012, Projekti, Shema šolskega sadja, Tradicionalni slovenski zajtrk. Zaznamek za trajno povezavo.