OKROGLA MIZA IN AKTIVNOSTI NA SLOVENSKI OBALI

Ta četrtek smo se s šestimi učenci, vključenimi v PDU, odpeljali v Izolo, kjer smo zanje pripravili krajši oddih in različne aktivnosti. Udeležili smo se tudi Okrogle mize o zaposlovanju oseb s posebnimi potrebami, ki sta jo organizirala CIRIUS Vipava in Združenje bodi ZDRAV. To združenje povezuje družine z otroki z avtizmom. Dogodek so z glasbenimi točkami popestrili David, Urban in Anže ter njihova mentorica Darinka Pirc.

Vsak dan smo plavali v hotelskem bazenu in se sprehajali ter spoznavali mesto Izola. V soboto pa smo se podali na dolg pohod od Izole preko Strunjana do Portoroža, kjer smo si privoščili zaslužen sladoled. Pohod smo nadaljevali ob morski obali skozi Bernardin in ga zaključili v Piranu. Od tam smo se z avtobusom vrnili v Izolo. Naše primorske dogodivščine smo zaključili s sobotnim koncertom  za družine, ki so preko Združenja bodi ZDRAV letovale v Izoli. V nedeljo po zajtrku pa smo se odpravili nazaj v Novo mesto.

Naša skupna doživetja so bila pestra in nepozabna, kar smo ujeli tudi v fotografski objektiv. V okviru naše fotografske in računalniške delavnice je iz posnetih fotografij nastal video, ki si ga lahko ogledate tukaj.

NALOŽBO SOFINANCIRATA REPUBLIKA SLOVENIJA IN EVROPSKA UNIJA IZ EVROPSKEGA SOCIALNEGA SKLADA.

 

 

(Skupno 222 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2021 - 2022, Dogaja se, Projekt PDU, Projekti. Zaznamek za trajno povezavo.