DRŽAVNO DEBATNO SREČANJE UČENCEV OŠPP »USTAVI MISEL, POVEJ NAGLAS!«

Danes so se naši učenci udeležili že četrtega debatnega srečanja, ki ga je organizirala II. OŠ Žalec in je že drugič potekalo na daljavo, preko aplikacije Zoom.

Debate so potekale po skupinah, vsaka je razpravljala o svoji temi, vse debate pa so bile zanimive in pestre. Štirje naši učenci 7. b in 8. razreda so se udeležili delavnice z naslovom »Česa se veselim v prihodnosti«, učenci 4./5. stopnje pa so se udeležili dveh delavnic z naslovoma »Kaj me skrbi v prihodnosti« in »Česa se veselim v prihodnosti«. Slednje delavnice se je udeležil tudi naš bivši učenec Gašper Ljubi.

V sklopu delavnice z naslovom »Kaj me skrbi v prihodnosti« so učenci predstavili tudi delovna okolja, v katerih so bili in so še aktivni v Programu dodatnega usposabljanja.

Udeleženci vsake od delavnic so na koncu, na skupnem srečanju vseh petih skupin, poročali o svojih ugotovitvah. Naše druženje z vrstniki z drugih šol je bilo zanimivo in prijetno, zato smo sklenili, da bomo z debatnimi srečanji nadaljevali tudi v prihodnje.

 

 

 

(Skupno 109 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2021 - 2022, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.