Planica, Planica…

V dolini pod Poncami je bilo v četrtek, 24. 3. 2022, po dobrih dveh letih spet nadvse živahno. Učenci naše šole in njihovi spremljevalci so se na pot podali že v zgodnjih jutranjih urah. Na avtobusu v smeri Gorenjske je bilo zelo živahno. Ker so naši smučarski skakalci v izjemni formi, smo se vsi nadejali, da bomo videli veliko odličnih poletov.

Pod skakalnicami je sicer zjutraj kakšno uro še vztrajal mraz, a  so ga toplo sonce, odlična glasba in spodbujanje voditelja zelo hitro pregnali. Videli smo eno serijo poletov za trening, ob tem pa nas letalci nikakor niso razočarali, saj so leteli zelo daleč.  Čez čas pa se je sonce vse preveč upiralo v letalnico, zato so morali organizatorji kvalifikacijsko tekmo prestaviti na popoldanski čas. Kljub temu nismo bili preveč razočarani, saj so  skakalci prišli v iztek in prisrčno pozdravili nekaj tisoč navdušenih navijačev.

Nedvomno smo preživeli čudovit dan, ki ga ne bomo kar tako pozabili. Iskrena hvala Krki d.d, ki nam je tudi letos omogočila ogled smučarskih poletov.

(Skupno 298 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2021 - 2022, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.