KETTEJEVI NAGRAJENCI 2021

V petek, 5. 2. 2021, smo tudi letos na naši šoli  z virtualno proslavo obeležili Prešernov dan – slovenski kulturni praznik.

Podeljene so bile tradicionalne Kettejeve nagrade za izjemne dosežke na področju kulture. Prejeli so jo  trije učenci 6. stopnje ter učiteljica Mateja Drobnič.

MIHA UHAN

Kmalu ob vstopu v šolo je začel kazati  velik interes in željo po sodelovanju  na gledališkem odru. Vključil se je v dramski krožek, za vsako vlogo je  resno prijel. Zagotovo je s svojo izvirnostjo pripomogel k pestremu kulturnemu življenju na naši šoli in izven nje, saj je na vsaki predstavi v preteklih  letih uspešno sodeloval in pokazal svoje znanje in talent.

VERONIKA DREMELJ

S svojo predanostjo in  živahno energijo je prispevala k pestremu kulturnemu utripu naše šole. Z veliko mero dobre volje in pripravljenosti za delo je pomembna za predstave na  šoli. V tem obdobju je bila aktivna na mnogih šolskih in izvenšolskih kulturnih prireditvah. Je prijazna, komunikativna, vedno pripravljena sodelovati pri dejavnostih.

GAŠPER LJUBI

Vrsto let je bil vključen v  dramski krožek  in z raznimi vlogami v šolskih  predstavah  predano nastopal na kulturnih prireditvah. Aktivno je s svojimi idejami  sodeloval  pri ustvarjanju  tehnične – viziualne  podpore na različnih šolskih prireditvah.  S svojim talentom  in znanjem je v vseh  letih svojega šolanja veliko pripomogel k bogatemu  kulturnemu življenju na naši šoli.

MATEJA DROBNIČ

Zadnja  leta jo lahko občudujemo kot povezovalko na naših prireditvah. Leta 2016 nas je navdušila na prireditvi Pokaži, kaj znaš v vlogi Kekca, nato pa še kot Glasbena Vila na šolskem koncertu ob dnevu glasbe. V vlogi vile Gorjančice je leta 2019 povezovala prireditev na županovem prednovoletnem sprejemu, letošnjo novoletno prireditev pa v vlogi Snežinke… Ob tem ne smemo pozabiti, da si vse tekste napiše sama.

Čestitamo vsem nagrajencem!                                                   Zapisala: Dajana Držanič

(Skupno 143 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2020 - 2021, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.