MOTIVACIJA ZA GIBANJE V NARAVI

Aplikacija:

Sports Tracker Running Cycling

 

 

 

Danes  imamo že skoraj vsi pametne telefone vedno s seboj. Zakaj ne bi svoje vadbe popestrili z uporabo preproste aplikacije, ki jo uporablja vse več rekreativnih športnikov? Aplikacija za svoje delovanje ne potrebuje internetnega omrežja, potrebno je imeti vklopljen le GPS in zemljevid. To nam omogoča raziskovanje novih gozdnih poti, saj nas GPS vodi in tako onemogoča, da bi se izgubili v neznanem gozdu.

Aplikacijo Sports Tracker si naložimo preko Trgovine Play, katera je že naložena na naših telefonih.  Ko se nam Sports Tracker naloži na telefon, uporabimo osnovno verzijo, ki je brezplačna.

Ko v meniju izberemo tip vadbe, nas aplikacija opozori na vklop GPS-a. Nato lahko pričnemo z vadbo. Ves čas lahko spremljamo različne parametre vadbe, kot na primer: podatke o porabljenih kalorijah, času trajanja vadbe, opravljeno razdaljo, nadmorsko višino, hitrost in število opravljenih korakov. Aplikacija označuje pot, ki ste jo opravili. Ker se vsi podatki posameznih vadb shranjujejo,  si lahko ustvarite dnevnik treningov in ga delite s svojimi prijatelji ali celo tekmujete z njimi in primerjate rezultate med seboj.

Aplikacija je priljubljena tudi pri otrocih, saj s svojo » nagajivo vjugasto hojo in tekom« rišejo prehojeno pot in izmerijo, kako hitro tečejo (max hitrost). Po opravljeni vadbi skupaj s starši poglejte izrisano pot, se pogovorite o dobljenih podatkih in jih poskušajte naslednjič izboljšati.

S pomočjo aplikacije lahko v svoj vsakdan vnesete nekaj zdravih navad in spremljate svoj napredek.

Saj veste, zdaj je bolj kot kadarkoli prej pomembno, da ustrezno poskrbimo za svoje zdravje in aplikacija Sports Tracker vam je lahko v veliko pomoč pri tem.

Vzemi telefon, naloži si aplikacijo in naj se miganje začne!

(Skupno 54 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2020 - 2021, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.