INTERVJU S ŠOLSKO KNJIŽNIČARKO DAMIJANO O PRODAJI NOVOLETNIH VOŠČILNIC IN KOLEDARJEV 2020

    V pogovoru z našo knjižničarko Damijano sem izvedel, da je v enem tednu prodala okoli 200 voščilnic. Ker jih učitelji in učenci pridno izdelujejo, pričakuje, da se bodo voščilnice še naprej prodajale. Prišepnila mi je, da upa, da bomo s tem člankom naredili nekaj reklame.

Prodajajo pa se tudi koledarji. Od petdesetih koledarjev jih je ostalo samo še osem.  Za intervju je povedala: »Sem zelo vesela, da gre prodaja voščilnic tako dobro,  ker sem  mislila, da ljudje raje pišejo sms sporočila in elektronska voščila. Pa sem bila zelo presenečena, da na naši šoli učenci, njihovi starši in zaposleni kupujejo voščilnice ter da se še piše na roke. Sama najraje pišem voščilnice na roke kot da bi jih pošiljala v elektronski obliki,  ker je tako bolj osebno in si jih lahko postaviš na mizo ali kam drugam. Če jih sam izdelaš, je še lepše.«

Pravi še, da naši učenci izdelujejo zelo lepe voščilnice. Všeč so ji voščilnice 6. stopnje posebnega programa. Veliko učencev je izdelalo voščilnice, največ na posebnem programu, nekaj pa so jih naredili na šolskem delu.

Intervju posnel in zapisal Gašper, učenec posebnega programa

Lektorirala: Laura Zrilić

(Skupno 171 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2019 - 2020, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.