POLICIST LEON NA OBISKU NA POSEBNEM PROGRAMU

Na posebnem programu nas je zopet obiskal policist Leon. V njegovem imenu nas je obiskal policist Aleš Piberčnik. Tokrat zadnjič v tem šolskem letu v obliki delavnice. Čaka pa nas še eno skupno druženje, v drugačni obliki. Zaenkrat naj ostane še skrivnost.

V današnjem srečanju smo se družili in se sproščeno pogovarjali. Malo več besed smo namenili previdnosti, ko se v času poletnih počitnic kopamo, bodisi na morju, v bazenu, reki ali jezeru. Pozorni moramo biti na globino vode in kje skačemo v vodo. Moramo biti pazljivi in se čuvati pod budnim očesom naših spremljevalcev.

V pogovoru smo obnovili vse znanje, ki smo ga pridobili v času naših druženj. Še enkrat smo si ogledali in preizkusili opremo policista, ki jo vedno nosi s seboj. Sicer pa fotografije v foto galeriji same povedo, da smo se imeli zares lepo.

Na tem mestu bi se iskreno želela zahvaliti gospodu Alešu Piberčniku za njegovo policijsko preudarnost in človečnost. Svoje delo je opravil z odliko in visoko razvitim občutkom za naše otroke. Zagotovo bomo še sodelovali tudi vnaprej.

                                                                 Sestavila in zapisala: Nataša Jakše, prof.def.

(Skupno 106 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2022 - 2023, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.