PRAZNIKI SO TU …

Prihaja najlepši čas v letu in na naši šoli se nanj pripravljamo kar cel december. Pečemo piškote, najrajši medenjake, izdelujemo voščilnice, krasimo šolo, poslušamo božične pesmi in komaj čakamo novoletne počitnice.

V četrtek, 22. decembra, je bil dan še posebno praznično obarvan. Zbrali smo se v šolski telovadnici, kjer so se nam pridružili starši ter predstavniki Lions kluba in Krke, d. d., Novo mesto. Najprej smo obudili spomin na osamosvojitev, saj 26. decembra praznujemo dan samostojnosti in enotnosti, nato pa nas je voditeljica Mateja Drobnič popeljala  v božično pravljico. Učenci so s pesmijo in plesom pričarali čarobno vzdušje, pridružil se jim je tudi dedek Mraz, ki je vsakega bogato obdaril. Krkaši so dobremu možu napolnili malho s sladkarijami, odejo, peresnico, barvicami in didaktičnimi igračami, Lions klub pa je šoli podaril fotoaparat.

Obiskovalci so si z zanimanjem in občudovanjem ogledali tudi šolski bazar, ponujal je mnogo daril – izdelkov učencev, ki so jih skrbno naredili ob pomoči učiteljic.

Hvala vsem, ki bogatite naše dni ter nam na različne načine izkazujete pozornost. Veliko nam pomeni, da nam pomagate in nas sprejemate v vsej naši raznolikosti. Želimo vam nepozabne praznike in mnogo dobrega v prihajajočem letu.

Tukaj si lahko ogledate predstavo Pismo Božičku.

(Skupno 370 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Nerazvrščeno. Zaznamek za trajno povezavo.