Dragi učenci in učenke, starši, sodelavke in sodelavci!

Šolsko leto 2021-2022 se končuje. Zapolnjeno je bilo s številnimi aktivnostmi.

Kljub temu, da je bilo to obdobje še vedno »koronsko«, smo pouk ves čas izvajali v prostorih šole, seveda ob upoštevanju vseh ukrepov in priporočil. Nekatere aktivnosti smo izvedli prilagojeno, druge pa že tako kot »v starih časih« pred korono.

Ker letos nismo šli v šolo v naravi, smo pripravili kar štirinajst projektnih tednov. Večina jih je bilo usmerjenih v gibanje v naravi, v krepitev zdravja, v glasbeno in likovno ustvarjanje. Otroci so si sami pripravljali obroke in se učili samostojnosti. Z veseljem smo izpolnjevali naloge mreže gozdnih šol.

Vse leto smo prvi torek v mesecu izklopili računalnike in druge elektronske naprave ter ugotovili, da je lahko tudi brez njih življenje bogato in zabavno.

Pred novim letom nas je spet »v živo« obiskal dedek Mraz, januarja smo pripravili kulturno uro ob dnevu šole, pred slovenskim kulturnim praznikom pa proslavo s podelitvijo Kettejevih nagrad.

Spet smo z veseljem odšli na ogled skokov v Planico in junija na Krkin izlet v Piran.

Še in še bi lahko naštevali, kajti življenje se počasi vrača na stare tire in močno upamo, da bo tako tudi ostalo!

Vsem hvala za opravljeno delo, za trud in medsebojno sodelovanje! Hvala za vse dobre ideje in za njihovo izvedbo. Hvala za vsak kamenček v mozaiku naše uspešnosti. Vsako dobro delo šteje in pripomore, da smo prepoznani kot strokovna šola in hkrati šola ljudi z odprtim srcem.

Počitnice, ki so pred nami, naj bodo sončne, mirne in v družbi tistih, ki jih imate radi! Tistim, ki zaključujete s šolanjem pri nas, želim veliko uspeha na novi življenjski poti. Ostale pa 1. septembra 2022 spet čakajo naša na široko odprta šolska vrata.

                                                                                                              Ravnateljica VIDA Marolt

 

 

(Skupno 13 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2021 - 2022, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.