PROJEKTNI TEDEN 7. R – 4. DAN

Prehitro je prišel zadnji dan našega skupnega druženja v projektnem tednu. Jasno nebo in topli sončni žarki so nas privabili na šolsko dvorišče, kjer smo se najprej seznanili z orientacijskimi igrami. Naloge so se po težavnosti stopnjevale in ugotovili smo, kako težko se je orientirati s prilagojenim zemljevidom – tlorisom, tudi če poznaš okolico. Da pa nam ni volja prehitro pošla, nam je učiteljica na posameznih točkah poleg vprašanja nastavila tudi kakšno sladko presenečenje. S pomočjo učiteljev nam je uspelo premagati tudi današnji izziv in najti vse kontrolne točke. Ker smo med seboj tekmovali in hiteli, kdo jih bo prvi obiskal, smo se pošteno utrudili in zadihali.

Po malici smo komaj čakali, da pridemo v tehnično učilnico, se malo odpočijemo in se nadihamo. Sledil je še zaključni del naših izdelkov, ki smo jih pridno izdelovali med tednom.

Z zadovoljstvom in ponosom smo zaključili naše stabilizatorske plošče,  katere bomo pridno uporabljali v učilnici. Lahko jih uporabljamo, ko sedimo za mizo in samo gugamo noge naprej – nazaj, ali pa stojimo in razvijamo ravnotežje.

Kot se spodobi za zadnji večer v projektnem tednu, smo si za večerjo privoščili pico, kateri je sledil kino večer.

Naš projektni teden je zaključen, imeli smo se lepo in bilo je zelo zabavno. Kljub napornim dejavnostim smo ohranili dobro voljo in pozitivno energijo.

(Skupno 137 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2020 - 2021, Dogaja se. Zaznamek za trajno povezavo.