OBVESTILO ZA STARŠE

Spoštovani starši,

ponovno smo se znašli v okoliščinah, ki bodo od vas in vaših otrok ter tudi šolskih strokovnih delavcev zopet zahtevale soočanje z izzivi, ki jih prinaša učenje na daljavo.

V tem trenutku mora biti zdravje največja vrednota in epidemiološka situacija trenutno še ne dovoljuje sproščanja ukrepov, zato se začasno pričenja izvajati vzgojno-izobraževalno poučevanje na daljavo v osnovnih šolah, tudi v osnovnih šolah s prilagojenim programom.

Tistim, tako staršem kot tudi učencem, ki bi v prihajajočih dnevih želeli dodatno pomoč pri opravljanju šolskih obveznosti, nasvet ali pa samo pogovor, smo na voljo svetovalne delavke. Lahko nam pišete na prijazni.glas.dknm@gmail.com in v najkrajšem času vam bomo poskušale odgovoriti in vam svetovati.

Starše, ki ste zaposleni, hkrati obveščamo, da imate zaradi zaprtja šole pravico uveljavljati plačano odsotnost z dela zaradi varstva svojih otrok, kar velja za starše vseh naših učencev. Če potrebujete dodatne informacije, nas kontaktirajte na zgornji e-poštni naslov oz. na telefonsko številko 070 778 757.

Kot smo spoznali že spomladi, skupaj moremo in zmoremo. Potrudite se ostati potrpežljivi, pozitivno naravnani in predvsem čuvajte svoje zdravje in zdravje svojih bližnjih.

Vse dobro vam želimo.

 

(Skupno 221 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v 2020 - 2021. Zaznamek za trajno povezavo.